Badia del Vallès amb l'esport AGENDA ACTIVITATS INSTAL·LACIONS ENTITATS TRAMITS LA NIT DE L'ESPORT LA CURSA DE BADIA
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Comença la reactivació del Poliesportiu amb la posada en marxa d'una sala polivalent per a la pràctica de la boxa
La sala polivalent, amb els equipaments per a la pràctica de la boxa
L'Ajuntament ha iniciat la reactivació del Poliesportiu de l'Av. Tibidabo amb una sèrie d'intervencions, com la millora de la instal·lació elèctrica, la nova instal·lació d'aigua calenta sanitària, la substitució de calderes i la millora dels espais exteriors (piscines d'estiu i pistes de tenis i pàdel). Entre aquestes millores, s'ha reconvertit l'antiga piscina coberta en una sala esportiva polivalent. Després d'adequar la instal·lació, l'entitat local La Cubierta ha fet una petició d'espai per a la posada en marxa d'un club de boxa que s'inaugurarà aviat. Diumenge vinent, 20 de març, a partir de les 11 hores, hi haurà una jornada de portes obertes.

La Cubierta s'ha encarregat de l'adquisició i instal·lació de tot el material necessari, com el ring i els equips per a l'entrenament. D'aquesta manera, s'amplia l'oferta d'activitats esportives al municipi per potenciar el Poliesportiu de l'Av. Tibidabo com un centre de referència a la comarca.

Una creativa intervenció a l'antiga piscina
El ring de boxa a dins de la sala de la piscina coberta és una creativa intervenció en un espai que no es feia servir per a la natació, arran de l'oferta d'aquest tipus d'instal·lacions de què disposa Badia, com la piscina coberta del Complex Esportiu i les tres piscines exteriors amb què comptarà el Poliesportiu d'av. Tibidabo.

Per a la reconversió de la sala de la piscina coberta en un espai esportiu polivalent, s'han instal·lat proteccions al voltant de l'antiga piscina, perquè sigui un espai segur, i una àmplia escalera metàl·lica que hi facilita l'accés. També s'ha modificat tota la instal·lació elèctrica de la sala i s'han instal·lat noves lluminàries led.

Ampliació de l'oferta esportiva a Badia
L'obertura del club de boxa és la primera actuació per ampliar l'oferta esportiva al nostre municipi. També servirà com a pol d'atracció per ampliar el nombre de persones sòcies del servei d'esports, ja que, per participar en el club de boxa, caldrà disposar de la inscripció prèvia a Esports Badia.

L'entitat oferirà cursos específics per a diferents col·lectius, i, dins d'aquesta oferta, està preparant la realització de cursos d'autoprotecció per a dones, entre altres.

Publicat el 17.03.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^