Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Tres locals disponibles a l'Av. de Burgos per potenciar l'oferta comercial a Badia
Panoràmica de Badia del Vallès
L'Ajuntament ha aprovat el plec d'adjudicació de tres locals comercials, ubicats a l'avinguda de Burgos, números 16, 30 i 40, acotant el tipus d'activitat per tal que les propostes que es presentin siguin innovadores i puguin aportar riquesa i varietat al conjunt de l'oferta comercial del municipi.

L'Ajuntament disposa d'un pla de dinamització comercial on, entre altres actuacions, preveu promoure la varietat de l'oferta al municipi i, acotar el tipus d'activitat que no sigui comercial o que estigui sobredimensionada. D'aquesta manera, l'Ajuntament vol aconseguir que l'avinguda de Burgos, junt amb la plaça Major, es converteixi en l'eix comercial principal del municipi.

Incentivar noves tipologies de negoci
L'heterogeneïtat i diversitat del teixit comercial de Badia del Vallès és una de les prioritats d'aquest ajuntament, que vol crear un espai comercial urbà més atractiu i amable per a la compra, generant així una major vertebració del territori.

Amb l'objectiu de generar noves oportunitats al comerç local i d'incentivar noves tipologies de negoci a Badia del Vallès, els criteris de valoració de les propostes per optar a l'adjudicació d'un local comercial en aquest concurs públic donen més puntuació a aquelles activitats inexistents al municipi.

Les persones interessades a obrir un negoci al nostre municipi poden consultar les condicions del plec per a l'adjudicació de locals comercials a l'enllaç següent: https://www.badiadelvalles.cat/fitxa.php?id=9948

Publicat el 18.03.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^