Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El monologuista Miguel Ángel Marín actuarà el diumenge, 10 d'abril, dins de la programació estable de l'Auditori Municipal
El monologuista Miguel Ángel Marín

El monologuista Miguel Ángel Marín protagonitzarà el segon espectacle de la nova programació cultural estable a l'Auditori Municipal. Serà el 10 d'abril, a les 19 hores. La reserva d'entrades estarà operativa a partir de dilluns vinent, a recintes.cat/badiadelvalles. El preu de l'entrada serà de 5 euros, que caldrà abonar en taquilla el mateix dia de l'actuació.

L'actuació de Miguel Ángel Marín és la segona proposta de la nova programació cultural estable a l'Auditori Municipal que ha començat aquest mes de març i que oferirà cicles trimestrals de monòlegs, concerts i màgia.

La programació consta de tres cicles trimestrals i cadascun d'ells oferirà una actuació al mes. Així, durant els mesos de març, abril i maig, hi ha un cicle de monòlegs; els mesos de juny, juliol i setembre, hi haurà un cicle de concerts musicals, i durant els mesos d'octubre, novembre i desembre, un cicle de màgia.

Aquesta programació va començar amb l'actuació de la monologuista Lou Bayonas, el diumenge 13 de març.

Cartell de l'activitat

Publicat el 25.03.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^