Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'associació TDAH-TEA Badia commemora el Dia Mundial de Conscienciació de l'Autisme, amb una jornada, dissabte vinent, a la plaça de l'Ajuntament
Imatge de la jornada celebrada el 2019
L'associació TDAH-TEA Badia organitza una jornada amb motiu del Dia Mundial de Conscienciació de l'Autisme. Se celebrarà dissabte vinent, 2 d'abril, de 10 a 14 hores, a la plaça de l'Ajuntament, amb un gran nombre d'activitats i la participació d'Star Wars Catalunya.

L'associació instal·larà una carpa informativa i oferirà xocolata amb xurros, 25 jocs interactius amb fusta, taller de dibuix, i l'actuació del pallasso Dr. Sapastre i la lectura del poema reivindicatiu dels drets de les persones autistes, a càrrec de Rubén Martínez Rodríguez, entre altres sorpreses.

Creada el 2016 per famílies de la ciutat, l'associació TDAH-TEA Badia ofereix ajuda especialitzada i individualitzada, així com assessorament i informació a les famílies, per donar resposta a les necessitats específiques de les persones que tenen TDAH o TEA. Pots consultar més informació sobre l'associació al seu web https://tdahteabadia.es/.

Cartell de la jornada

Publicat el 28.03.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Festa Major 2022 a Badia Festa Major 2022 a Badia
×  
La consellera Violant Cervera anuncia una inversio? de 19 milions d'euros als edificis de Badia La consellera Violant Cervera anuncia una inversio? de 19 milions d'euros als edificis de Badia
^