Portada > Urbanisme > Pla per a la reordenació de l'extrem Sud-est de l'eix comercial de Badia
Botó que mostra/amaga menú lateral
Pla per a la reordenació de l'extrem Sud-est de l'eix comercial de Badia

Vista de la proposta de plaça a l´extrem Sud-est de l´eix comercial de Badia del Vallès

Pots consultar l'avanç del Pla per a la reordenació de l'extrem Sud-est de l'eix comercial de Badia en el document adjunt:

Document d'avanç de la Modificació puntual del Pla general d'ordenació per a la reordenació de l'extrem Sud-est de l'eix comercial de Badia del Vallès

Document d'avanç de la Modificació puntual del Pla general d'ordenació per a la reordenació de l'extrem Sud-est de l'eix comercial de Badia del Vallès

Fitxer: 20200709_eixcom_20_05__document_avanc_Firmat__compressed.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 45
Mida: 17.95 MB

En aquesta pàgina trobaràs el formulari per fer els teus suggeriments. Pots enviar els teus suggeriments fins al 31 d'octubre de 2020.

El pla preveu millorar l'eix comercial de Badia en el seu costat sud-est, situant un nou espai públic de referència, al mateix temps que es realça el patrimoni natural, i es genera nova activitat comercial i econòmica en el municipi.

Proposa el desplaçament de l'actual supermercat a una posició més adient, alliberant l'espai on se situa actualment. Amb aquesta modificació:

  • Es crearà una plaça pública per a les veïnes i els veïns de Badia, la qual serà un gran espai públic de qualitat que millorarà l'eix comercial a la seva banda sud-est.
  • S'obrirà a tota la ciutat el Parc de les Illes Balears, situat entre els carrers de Mallorca i de Menorca, ara mateix molt aïllat i poc accessible, que d'aquesta manera s'integrarà dins del teixit urbà i entrarà a formar part de l'estructura d'espais lliures del municipi amb una continuïtat clara amb l'eix central; realçant part del patrimoni natural que es pot trobar al municipi.
  • Es disposarà d'un equipament comercial més adient a les necessitats de la població. L'actual edifici del supermercat Mercadona és obsolet, poc accessible i poc funcional, i ha generat un entorn urbà ple d'elements com rampes, escales i murets.

Digues la teva i contribueix a millorar la Badia del futur.

*
*
*
*
*
*
Cliqueu per veure l'ajuda *
He llegit i accepto la política de privacitat

Publicat el 15.10.2020
^