Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La Creu Roja inicia la seva activitat en el punt de suport per a famílies de Badia

Punt de suport a les famílies de la Creu Roja a BadíaLa Creu Roja ha iniciat la seva activitat en el punt de suport per a famílies de Badia del Vallès. L'obertura d'aquest nou punt de presència permetrà apropar la Creu Roja a la ciutadania del nostre municipi i reforçar l'atenció a les famílies en situació de vulnerabilitat.

L'assemblea local de la Creu Roja a Sabadell va subscriure un conveni amb l'Ajuntament de Badia pel qual el consistori cedeix el local situat a l'av. de la Mediterrània núm. 5.

Les activitats del nou punt de presència se centraran inicialment en el seguiment i acompanyament de les famílies, el desenvolupament del projecte d'Intervenció Humanitària – Famílies amb inseguretat alimentària severa i la distribució de kits de suport social, beques de menjador de primària i secundària i targetes prepagament de suport a l'alimentació familiar. També es duran a terme accions per combatre la pobresa energètica i activitats per a la gent gran emmarcades dins el projecte de Vellesa Activa. L'espai serà gestionat per un equip de voluntariat i tècnic coordinat des de Creu Roja de Sabadell.

Publicat el 15.05.2015
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^