Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Presentació del pla de mobilitat de Badia del Vallès

Presentació del pla de mobilitatAhir dimarts a la tarda va tenir lloc la presentació a la ciutadania del Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible (PMUS) de Badia. L'acte va tenir lloc a la Biblioteca Vicente Aleixandre davant gairebé una trentena de veïns i veïnes.

El Pla de Mobilitat, elaborat per l'Ajuntament amb el suport de la Diputació de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona, defineix les accions que s'han de desenvolupar a la nostra ciutat en els propers anys per aconseguir un model de mobilitat sostenible, segur i integrador amb relació als desplaçaments a peu, en vehicle privat, en transport públic col·lectiu o bicicleta; als aparcaments; a la seguretat viària i a la qualitat ambiental de la ciutat. En l'elaboració del pla també hi ha participat la ciutadania, concretament els veïns i les veïnes que van assistir al taller de participació que va tenir lloc al mes de març de l'any passat i va poder aportar propostes a les quals ahir es va intentar donar resposta.

Publicat el 24.02.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^