Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Període de preinscripció als estudis postobligatoris per al curs 2016 - 2017

Cartell preinscripció ensenyaments postobligatoris 2016-2017La formació postobligatòria reglada s'adreça a les persones majors de 16 anys i ofereix estudis encaminats a obtenir una titulació professional i/o accedir a estudis superiors.

En un moment on l'accés al mercat laboral es fa cada cop més exigent, aquesta formació pot ser la clau per poder iniciar un itinerari laboral o per aconseguir reincorporar-s'hi.

Al nostre municipi en podem trobar una bona oferta:

En el cas d'estudis de batxillerat, els dos instituts del municipi (Institut Federica Montseny i Institut Badia del Vallès) ofereixen la possibilitat de cursar les especialitats científica, tecnològica, humanística i social.

Pel què fa a estudis professionalitzadors, a l'Institut Badia del Vallès, podem estudiar cicles formatius de grau mitjà i superior de les famílies professionals d'administració i gestió, electricitat i electrònica i informàtica i comunicacions. Aquest institut també ofereix la possibilitat d'estudiar el Curs específic d'accés a cicles de grau superior.

La formació d'adults també té resposta al nostre municipi amb la oferta del Centre de Formació d'Adults de Badia del Vallès, on podem cursar el graduat en ESO i el Curs per preparar la prova d'accés a cicles formatius de grau mitjà i de grau superior.

Al municipi s'ofereixen també dos PFI (Programes de Formació i Inserció). Aquests cursos estan adreçats a les persones d'entre 16 i 21 anys que no han obtingut el graduat en ESO. L'Institut Badia del Vallès ofereix el PFI d'Auxiliar de muntatges d'instal·lacions elèctriques, d'aigua i gas i l'Ajuntament organitza el PFI d'Auxiliar de comerç i atenció al públic (pendent d'aprovació pel Departament d'Ensenyament).

Més enllà del nostre municipi l'oferta formativa de la nostra comarca és de les més àmplies de tot Catalunya, podeu consultar-la a la web: http://queestudiar.gencat.cat/

Si necessiteu ajuda i orientació, podeu dirigir-vos al servei L'Eina que l'Ajuntament de Badia del Vallès posa al vostre abast (carrer de Porto, s/n. Badia del Vallès, telèfon: 937186397).

Calendari de preinscripcions

El calendari de cada un dels estudis per realitzar la preinscripció és:

· Del 18 al 25 de maig, per al batxillerat, els cicles formatius de grau mitjà de formació professional i d'arts plàstiques i disseny, i ensenyaments esportius.
· Del 26 de maig a l'1 de juny, per als cicles formatius de grau superior de formació professional i d'arts plàstiques i disseny.
· Del 17 al 27 de maig, per als programes de formació i inserció
· Del 20 al 28 de juny, per als ensenyaments d'educació d'adults.
· Del 4 al 8 de juliol, per als cursos de formació específics per a l'accés a cicles formatius de grau mitjà i de grau superior que es cursin fora dels centres i les aules de formació d'adults.
· Per als ensenyaments artístics superiors caldrà consultar els centres.

Publicat el 02.05.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^