Badia del Vallès amb l'esport AGENDA ACTIVITATS INSTAL·LACIONS ENTITATS TRAMITS LA NIT DE L'ESPORT LA CURSA DE BADIA
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Ahmed Akhdim i Paula Sánchez, del Karate Badia, es proclamen campions d'Espanya

L'entrenador José Jarauta amb els campions del club Karate BadiaEl mes de març, els karatekes de Badia del Vallès, Ahmed Akhdim i Paula, en la categoria de combat 16-17, es van proclamar campions d'Espanya durant el 36è campionat de Kyokushin Karate, celebrat a Tudela (Navarra).

La jornada va ser un èxit de participació, ja que hi van participar al voltant de 400 karatekes que van competir sota la supervisió de 40 àrbitres nacionals i internacionals. Les Katas i combats es van dur a terme als quatre tatamis que es van instal·lar al poliesportiu de Tudela. Els participants provenien de diverses comunitats autònomes: el País Basc, l'Aragó, València, Múrcia, Catalunya, Andalusia, La Rioja, Balears i també de Costa Rica i Andorra.

El campionat va ser organitzat pel CD Navarro de Karate Kyokushinkai i la Kyokushin Karate España, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tudela. Per primera vegada, es van reunir totes les categories de la Kumite masculines i femenines (16-17 anys, sub 21 i sènior).

Podium Ahmed Akhdim

Publicat el 10.05.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^