Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament ofereix un curs de preparació de les proves per a l'obtenció del títol de graduat en educació secundària

CartellDes del passat mes d'octubre està en marxa el Curs de preparació de les proves lliures per a l'obtenció del títol de graduat en educació secundària (GES), ofert per l'Ajuntament de Badia del Vallès i promogut per la Diputació de Barcelona. El curs, impartit a les aules de l'Edifici el Molí, està pensat i dissenyat per a persones de 30 a 45 anys d'edat, que no disposen d'aquesta titulació. Les classes van començar el 10 d'octubre i finalitzaran l'1 de març del 2017. Precisament al mes de març, hi haurà la primera convocatòria d'exàmens lliures per poder obtenir el títol.

El curs compta amb deu persones inscrites. El programa formatiu es divideix en tres àmbits: cientificotecnològic, llengües i comunicació, i ciències socials. Depenent de la seva disponibilitat i preparació, els participants poden escollir cursar el tres àmbits o optar per un o dos. Es tracta d'una bona oportunitat d'obtenir el graduat en educació secundària, una titulació bàsica dins el nostre sistema educatiu que obre noves possibilitats laborals i formatives a aquelles persones que no el tenen.

Les persones interessades a prendre part en una possible nova edició d'aquest curs, han de trucar o dirigir-se a la 1a planta de l'edifici el Molí (av. de la Costa Blava, s/n; tel. 93 718 16 62), de dilluns a divendres, de 9.30 h a 13.30 h, i preguntar pel tècnic de GES.

Publicat el 28.11.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^