Notícies
Divendres, 9 de juny de 2017
I Setmana Matemātica de l'escola Las Seguidillas

Mostra fotogrāfica de l'alumnat de 5č i 6č, amb la participaciķ del professoratL´alumnat de l´escola Las Seguidillas (de P3 a 6č de primāria) estā prenent part aquests dies en la primera Setmana Matemātica del centre (del 6 al 9 de juny). Es tracta d´una mostra plena d´activitats lúdiques i didāctiques, totes elles relacionades amb les matemātiques, i adaptades als Dibuixos de l'alumnat de 3r i 4tnivells respectius.

L´alumnat ha pogut jugar a dames, bingo, 3 en ratlla, enfonsar el vaixell o rummy, a més de prendre part en jocs de pistes, d´ordinador, enigmes, de construcciķ, de simetria i, fins i tot, balls. Tot, amb una orientaciķ matemātica. Els infants també han pogut donar la seva mirada matemātica de Badia, amb una mostra fotogrāfica (l´alumnat de 5č i 6č) o a partir de dibuixos (3r i 4t).

La Setmana Matemātica complementa d´alguna manera la feina que durant tot el curs es fa a l´escola on, per exemple, es duu a terme una hora de joc matemātic a la setmana. Es tracta d´una iniciativa molt interessant per fer que els infants aprenguin i s´acostin a les matemātiques des d´una perspectiva més lúdica. Tant l´alumnat com el professorat participant han acollit aquesta iniciativa de manera molt positiva.

Joc de construccions  Joc d'enigmes  Rummy  Balls

Enfonsar el vaixell  Bingo  3 en ratlla gegant  Dames

Compartir:Comparteix al facebookCompartir a Twitter
AJUNTAMENT DE BADIA DEL VALLČS
NIF P0831200A
Av. de Burgos s/n - 08214 Badia del Vallčs
Telčfon: 93 718 22 16
Fax: 93 718 20 42
Correu-e: badia@badiadelvalles.net