Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
I Setmana Matemàtica de l'escola Las Seguidillas

Mostra fotogràfica de l'alumnat de 5è i 6è, amb la participació del professoratL´alumnat de l´escola Las Seguidillas (de P3 a 6è de primària) està prenent part aquests dies en la primera Setmana Matemàtica del centre (del 6 al 9 de juny). Es tracta d´una mostra plena d´activitats lúdiques i didàctiques, totes elles relacionades amb les matemàtiques, i adaptades als Dibuixos de l'alumnat de 3r i 4tnivells respectius.

L´alumnat ha pogut jugar a dames, bingo, 3 en ratlla, enfonsar el vaixell o rummy, a més de prendre part en jocs de pistes, d´ordinador, enigmes, de construcció, de simetria i, fins i tot, balls. Tot, amb una orientació matemàtica. Els infants també han pogut donar la seva mirada matemàtica de Badia, amb una mostra fotogràfica (l´alumnat de 5è i 6è) o a partir de dibuixos (3r i 4t).

La Setmana Matemàtica complementa d´alguna manera la feina que durant tot el curs es fa a l´escola on, per exemple, es duu a terme una hora de joc matemàtic a la setmana. Es tracta d´una iniciativa molt interessant per fer que els infants aprenguin i s´acostin a les matemàtiques des d´una perspectiva més lúdica. Tant l´alumnat com el professorat participant han acollit aquesta iniciativa de manera molt positiva.

Joc de construccions  Joc d'enigmes  Rummy  Balls

Enfonsar el vaixell  Bingo  3 en ratlla gegant  Dames

Publicat el 09.06.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
Preinscripció a l'ensenyament públic 2018-19
Els centres d´ensenyament públic de Badia del Vallès han anunciat els dies en què organitzen les jornades de portes obertes per presentar els seus projectes educatius a les famílies interessades.Més informació...
^