Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El projecte LECXIT necessita persones voluntàries
Logo LECXIT

El projecte LECXIT busca persones que vulguin dedicar una hora a la setmana a l’acompanyament a la lectura en català amb els infants que hi participen. El LECXIT és un programa que pretén incrementar l’èxit educatiu dels infants mitjançant la millora de la seva comprensió lectora, amb un treball de lectura acompanyada gràcies al voluntariat i la implicació de l’entorn d’aquests infants. El projecte es desenvolupa amb l’alumnat de 4t de primària de les quatre escoles de Badia.

Qualsevol persona amb ganes de fer-se corresponsable de l’educació d’un infant i de crear amb ell/a un espai de confiança pot ser voluntària. No es necessita cap formació específica, més enllà de saber llegir en català.

La persona voluntària contribueix a ajudar-lo a gaudir de la lectura i esdevé, d’alguna manera, un referent lector per a ell/ella. Tot això posant en pràctica actituds com l’escola activa, la cooperació, la paciència i la constància, entre d’altres. Només cal dedicar-hi una hora a la setmana, aproximadament, de 17 h a 18.15 en un dia per determinar (dilluns o dimecres).

Si voleu ser voluntaris/àries, us podeu posar en contacte amb la biblioteca Vicente Aleixandre, que es on es duen a terme les sessions.

Publicat el 21.09.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
Nevades a Badia
El servei de Protecció Civil ha estat activat tota la nit per assegurar que l'afectació a Badia fos mínima. S'ha distribuït sal entorn de les escoles, el mercat, el CAP, l'ajuntament, les rampes dels portals, el Molí, l'Auditori, el Centre Cívic i totes aquelles zones amb pendents que poguessin comportar un risc en cas de presència de neu.Més informació...
Preinscripció a l'ensenyament públic 2018-19
Els centres d´ensenyament públic de Badia del Vallès han anunciat els dies en què organitzen les jornades de portes obertes per presentar els seus projectes educatius a les famílies interessades.Més informació...
^