Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Comença una nova edició del Programa de Formació i Inserció d'Auxiliar de Comerç i Atenció al Públic
logo PFI

Al mes d’octubre s’inicien les sessions de formació del Programa de Formació i Inserció (PFI) d’Auxiliar de Comerç i Atenció al Públic, que es fa a les instal·lacions de l’edifici El Molí (av. de la Costa Blava, s/n).

Els PFI van adreçats a nois i noies d’entre 16 i 21 anys que no han obtingut el graduat en ESO. La finalitat d’aquests programes és proporcionar al jovent les competències que els permetin incorporar-se al món laboral o continuar la seva formació. Són cursos que tenen una durada de 1.000 hores, que combinen la formació general amb la formació professionalitzadora i en els quals es duen a terme pràctiques formatives en empreses del sector.

Per obtenir més informació o bé per inscriure-s’hi, cal posar-se en contacte amb la coordinació del programa, al telèfon 93 729 46 51 o al correu electrònic badia.pfi@badiadelvalles.net. La persona de contacte és Marta Rossell.

Publicat el 02.10.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
Nevades a Badia
El servei de Protecció Civil ha estat activat tota la nit per assegurar que l'afectació a Badia fos mínima. S'ha distribuït sal entorn de les escoles, el mercat, el CAP, l'ajuntament, les rampes dels portals, el Molí, l'Auditori, el Centre Cívic i totes aquelles zones amb pendents que poguessin comportar un risc en cas de presència de neu.Més informació...
Preinscripció a l'ensenyament públic 2018-19
Els centres d´ensenyament públic de Badia del Vallès han anunciat els dies en què organitzen les jornades de portes obertes per presentar els seus projectes educatius a les famílies interessades.Més informació...
^