Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
10 anys de reconeixement a l'excel·lència dels estudiants de Badia
Fotografia de les persones estudiants que han estat reconegudes amb els Premis de l'Excel·lència.
L'Ajuntament va lliurar ahir els Premis a l'Excel·lència a l'alumnat de secundària, batxillerat, cicles formatius i PFI de Badia en la seva 10a edició.

L'acte va tenir lloc a l'Auditori i hi van assistir la directora adjunta dels Serveis Territorials d'Ensenyament al Vallès Occidental, Ester Rivera; l'alcaldessa de Badia, Eva Menor; el tinent d'alcaldessa cinquè i regidor de Joventut i Adolescència, Iván Sanz; la regidora d'Educació, María José Infante, i altres membres de l'equip de Govern, així com regidors municipals.

En la seva intervenció, l'alcaldessa va destacar la seva satisfacció per l'evolució positiva dels resultats educatius a Badia, va felicitar els assistents i va voler tenir un record per a les persones que potser no han aconseguit uns resultats tan brillants però que han pogut avançar en els seus estudis gràcies al seu esforç i dedicació.

A continuació, Ester Rivera va subratllar que el concepte excel·lència va lligar amb l'inconformisme i la creativitat i va voler destacar el paper que la família i la comunitat educativa tenen en l'èxit de les persones, que no serà complet si les persones, a més de bones estudiants, no són bones persones.

Els Premis a l'Excel·lència reconeixen els millors expedients acadèmics obtinguts a la secundària obligatòria i al batxillerat, la millor trajectòria als cicles formatius i als programes de formació i inserció, i les mencions especials a la superació personal. Els premiats van rebre un diploma commemoratiu i un xec com a suport econòmic per als seus estudis.

Publicat el 10.07.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Manifest del 28-J Manifest del 28-J
×  
Obertura de la piscina d'estiu Obertura de la piscina d'estiu
×  
Obertura de la piscina d'estiu Obertura de la piscina d'estiu
×  
Destapa-ho Destapa-ho
×  
La importància de complir les normes durant la desescalada La importància de complir les normes durant la desescalada
×  
Recursos en l'àmbit laboral Recursos en l'àmbit laboral
×  
Badia t'espera Badia t'espera
×  
Missatge de l'alcaldessa de l'11 de maig de 2020 Missatge de l'alcaldessa de l'11 de maig de 2020
×  
Lectura compartida de la Llegenda de Sant Jordi Lectura compartida de la Llegenda de Sant Jordi
×  
Missatge per al Dia de la Independència de Badia 2020 Missatge per al Dia de la Independència de Badia 2020
×  
Missatge de l'alcaldessa sobre la situació del coronavirus a Badia del Vallès Missatge de l'alcaldessa sobre la situació del coronavirus a Badia del Vallès
^