Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
50è concurs d'aparadors per Nadal
La Cambra de Comerç de Sabadell amb la col·laboració dels ajuntaments, de les associacions de comerciants i dels mercats de la comarca, organitza el tradicional Concurs d´Aparadors amb motiu de les festes de Nadal.
Un any més la Cambra de Comerç de Sabadell amb la col·laboració dels ajuntaments, de les associacions de comerciants i dels mercats de la comarca, organitza el tradicional Concurs d'Aparadors amb motiu de les festes de Nadal. Aquest concurs també dona un premi a la millor campanya nadalenca a les xarxes socials amb l'objectiu de promocionar aquest nou mitjà divulgatiu i que enguany celebra ja la seva sisena edició.

En aquest concurs hi poden participar tots els comerciants de la demarcació de la Cambra com és el nostre municipi i els aparadors hauran d'estar a punt, visibles i ben il·luminats, el dia 9 de desembre a fi que el jurat designat per la Cambra de Comerç de Sabadell, integrat per diferents experts en el sector del comerç al detall i un representat de la Cambra, puguin visitar-lo i avaluar el decorat. Les visites del jurat es faran del 9 al 20 de desembre de 2019 i les inscripcions per participar al concurs es poden realitzar fins al dia 5 de desembre de 2019 mitjançant el lliurament de la butlleta complimentada, que trobareu a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament de Badia del Vallès, o també per e-mail: promoció@cambrasabadell.org.

Els comerciants interessats en participar al premi de la Cambra a la millor campanya nadalenca en les xarxes socials 2019, hauran d'enviar la seva inscripció abans del dia 11 de gener de 2020. La inscripció s'haurà de fer per e-mail adjuntant una memòria explicativa de la campanya i indicant els enllaços corresponents per tal de poder-hi accedir per part del jurat.

A més del premi al millor aparador de la comarca que concedeix la Cambra de Comerç de Sabadell, l'Ajuntament de Badia del Vallès atorgarà dos premis per al seu municipi, 300 euros per al millor aparador i 200 euros per al segon millor aparador de Badia del Vallès.

Des de la regidoria de Promoció Econòmica i Comerç de l'Ajuntament de Badia del Vallès animem a participar a tots els comerciants del municipi dels diferents locals comercials i parades del mercat municipal, celebrant amb tots els comerços de la comarca els 50 anys d'aquesta especial edició d'un concurs que ja és tradició durant les festes de Nadal.

Publicat el 03.12.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Manifest del 28-J Manifest del 28-J
×  
Obertura de la piscina d'estiu Obertura de la piscina d'estiu
×  
Obertura de la piscina d'estiu Obertura de la piscina d'estiu
×  
Destapa-ho Destapa-ho
×  
La importància de complir les normes durant la desescalada La importància de complir les normes durant la desescalada
×  
Recursos en l'àmbit laboral Recursos en l'àmbit laboral
×  
Badia t'espera Badia t'espera
×  
Missatge de l'alcaldessa de l'11 de maig de 2020 Missatge de l'alcaldessa de l'11 de maig de 2020
×  
Lectura compartida de la Llegenda de Sant Jordi Lectura compartida de la Llegenda de Sant Jordi
×  
Missatge per al Dia de la Independència de Badia 2020 Missatge per al Dia de la Independència de Badia 2020
×  
Missatge de l'alcaldessa sobre la situació del coronavirus a Badia del Vallès Missatge de l'alcaldessa sobre la situació del coronavirus a Badia del Vallès
^