Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
50è concurs d'aparadors per Nadal
La Cambra de Comerç de Sabadell amb la col·laboració dels ajuntaments, de les associacions de comerciants i dels mercats de la comarca, organitza el tradicional Concurs d´Aparadors amb motiu de les festes de Nadal.
Un any més la Cambra de Comerç de Sabadell amb la col·laboració dels ajuntaments, de les associacions de comerciants i dels mercats de la comarca, organitza el tradicional Concurs d'Aparadors amb motiu de les festes de Nadal. Aquest concurs també dona un premi a la millor campanya nadalenca a les xarxes socials amb l'objectiu de promocionar aquest nou mitjà divulgatiu i que enguany celebra ja la seva sisena edició.

En aquest concurs hi poden participar tots els comerciants de la demarcació de la Cambra com és el nostre municipi i els aparadors hauran d’estar a punt, visibles i ben il·luminats, el dia 9 de desembre a fi que el jurat designat per la Cambra de Comerç de Sabadell, integrat per diferents experts en el sector del comerç al detall i un representat de la Cambra, puguin visitar-lo i avaluar el decorat. Les visites del jurat es faran del 9 al 20 de desembre de 2019 i les inscripcions per participar al concurs es poden realitzar fins al dia 5 de desembre de 2019 mitjançant el lliurament de la butlleta complimentada, que trobareu a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Badia del Vallès, o també per e-mail: promoció@cambrasabadell.org.

Els comerciants interessats en participar al premi de la Cambra a la millor campanya nadalenca en les xarxes socials 2019, hauran d’enviar la seva inscripció abans del dia 11 de gener de 2020. La inscripció s’haurà de fer per e-mail adjuntant una memòria explicativa de la campanya i indicant els enllaços corresponents per tal de poder-hi accedir per part del jurat.

A més del premi al millor aparador de la comarca que concedeix la Cambra de Comerç de Sabadell, l’Ajuntament de Badia del Vallès atorgarà dos premis per al seu municipi, 300 euros per al millor aparador i 200 euros per al segon millor aparador de Badia del Vallès.

Des de la regidoria de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament de Badia del Vallès animem a participar a tots els comerciants del municipi dels diferents locals comercials i parades del mercat municipal, celebrant amb tots els comerços de la comarca els 50 anys d’aquesta especial edició d’un concurs que ja és tradició durant les festes de Nadal.

Publicat el 03.12.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Missatge de l'alcaldessa sobre el coronavirus a Badia Missatge de l'alcaldessa sobre el coronavirus a Badia
×  
Mesures excepcionals de neteja a Badia del Vallès Mesures excepcionals de neteja a Badia del Vallès
×  
La Policia Local de Badia informa per megafonia sobre les limitacions pel coronavirus La Policia Local de Badia informa per megafonia sobre les limitacions pel coronavirus
×  
Declaracions de l'alcaldessa, Eva Menor, sobre el primer cas de coronavirus detectat Declaracions de l'alcaldessa, Eva Menor, sobre el primer cas de coronavirus detectat
×  
Missatge de l'alcaldessa, Eva Menor, sobre les mesures aplicades a Badia pel Coronavirus Missatge de l'alcaldessa, Eva Menor, sobre les mesures aplicades a Badia pel Coronavirus
Complex Esportiu de Badia
L'avaria del subministrament de gas que afectava la temperatura de l'aigua i de les dutxes de la instal·lació s'ha reparat aquest matí. Les calderes ja estan arribant a la seva temperatura correcta de funcionament i progressivament es normalitzarà tot el servei.Més informació...
^