Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Demà, taller amb motiu del Dia contra l'homofòbia, la transfòbia i la bifòbia
Badia commemora el Dia contra l'homofòbia, la transfòbia i la bifòbia

Demà, dimarts, 17 de maig, a les 18 hores, la Biblioteca de Badia acollirà un taller de deconstrucció del gènere, dirigit a tota la ciutadania, de la mà de Sandra Toledano, terapeuta Gestalt, coach i formadora experta en diversitat afectiva, sexual i de gènere.

Al taller es reflexionarà sobre els estereotips de gènere, s'ampliarà la mirada sobre l'expressió de gènere i es sensibilitzarà per promoure la fi dels actes de discriminació, violència i odi que existeixen cap a persones lesbianes, gais, bisexuals, transgènere i intersexuals( (LGTBI).

Cal destacar que, en 2021, les denúncies per delictes d'odi dirigits contra l'orientació sexual i identitat de gènere van arribar a les 477, un 72% més que l'any anterior.

És el primer cop que a Badia es realitzarà un acte amb motiu del Dia contra l'homofòbia, la transfòbia i la bifòbia. Aquest dia commemora la decisió presa en 1990 per l'Organització Mundial de la Salut d'eliminar l'homosexualitat del llistat de trastorns mentals.

Cartell del Dia contra l'homofòbia, la transfòbia i la bifòbia

Publicat el 16.05.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Festa Major de Badia 2023 Festa Major de Badia 2023
El Casal de la Gent Gran et proposa un munt d´activitats, de maig a juny
El Casal de la Gent Gran ja ha fet pública la seva proposta d'activitats per als mesos de maig i juny: ball, ganxet, teatre, coneixement digital, memòria, anglès i sessions de cine. Consulta les activitats al cartell i contacta el Casal per a més informació i per inscriure-t'hi.Més informació...
×  
L'alcaldessa presenta el nou Poliesportiu L'alcaldessa presenta el nou Poliesportiu
^