Badia del Vallès amb l'esport AGENDA ACTIVITATS INSTAL·LACIONS ENTITATS TRAMITS LA NIT DE L'ESPORT LA CURSA DE BADIA
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Demà dissabte, primera vetllada de boxa a la sala polivalent del Poliesportiu d'Av. Tibidabo
El club de boxa La Cubierta, a la sala polivalent del Poliesportiu d'Av. Tibidabo
Demà dissabte, a partir de les 18 hores, la sala polivalent del Poliesportiu d'Av. de Tibidabo acollirà la primera vetllada de boxa amateur en aquest espai, obert el 20 de març. Organitzada per Team Solé al ring del Club de Boxa La Cubierta, la vetllada oferirà dotze combats amateurs.

Els combats seran entre púgils de Catalunya i de Castelló. Tenint en compte els combats amateur que Club Solé ha ofert al Complex Esportiu, la vetllada de demà promet oferir un alt nivell esportiu.

El preu de les entrades anticipades és de 12 euros i, a taquilla, serà de 15 euros.

Cartell de la vetllada

Una creativa intervenció a l'antiga piscina coberta

El club de boxa La Cubierta està instal·lat a la sala polivalent del Poliesportiu d'Av. de Tibidado, on hi és l'antiga piscina coberta. El ring de boxa a dins de la sala de la piscina coberta és una creativa intervenció en un espai que no es feia servir per a la natació, arran de l'oferta d'aquest tipus d'instal·lacions de què disposa Badia, com la piscina coberta del Complex Esportiu i les tres piscines exteriors amb què comptarà el Poliesportiu d'Av. Tibidabo.

L'obertura del club de boxa és la primera actuació per ampliar l'oferta esportiva al nostre municipi i reactivar els espais del Poliesportiu.

Publicat el 20.05.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^