Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Badia se suma al 28 de juny, Dia Internacional de l'Orgull LGTBIQ+
Badia se suma al 28 de juny, Dia Internacional de l´Orgull LGTBIQ+
Badia se suma a la commemoració del 28 de juny com a Dia Internacional de l'Orgull LGTBIQ+. El 28 de juny de 1969 la població LGTBIQ+ de la ciutat d'Stonewall, Nova York (EUA), va sortir al carrer de forma pacífica per visibilitzar-se i demanar la plena igualtat jurídica i social i lluitar contra la discriminació i els abusos patits.

Des d'aleshores, s'han fet moltes passes endavant i Catalunya ha liderat aquest avenç, amb el reconeixement dels seus drets amb l'aprovació de la Llei 11/2014, del 10 d'octubre i la posada en marxa de la primera Xarxa pública de serveis d'atenció integral LGBTI, entre altres accions.

Per la seva banda, l'Agenda 2030 de les Nacions Unides i l'ODS 10 recorden la necessitat de garantir la igualtat d'oportunitats i reduir la desigualtat dels resultats, també eliminant les lleis, polítiques i pràctiques discriminatòries i promovent legislació, polítiques i mesures adequades a aquest efecte.

Servei d'Atenció Integral per a les diversitats sexuals i de gènere

A Badia contem amb el Servei d'Atenció Integral per a les diversitats sexuals i de gènere, un servei d'atenció, assessorament, acompanyament i informació destinat a tota la població en general, però en especial a aquelles persones LGTBIQ+ (lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals) que hagin patit, pateixin o estiguin en risc de patir alguna situació de discriminació per raó d'orientació sexual, identitat o expressió de gènere.

El servei vol donar respostes coherents, properes i coordinades a les necessitats presentades. És de caràcter gratuït i municipal, i ofereix un espai obert a tota la ciutadania, d'atenció directa i que respecta la discreció desitjada.

El Servei d'Atenció Integral LGTBI es crea des del Departament de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya en coordinació amb els ens locals, per sensibilitzar i informar a persones i entitats, amb l'objectiu de mostrar la diversitat d'orientació sexual i d'identitat de gènere i prevenir l'LGBTI-fòbia.

SERVEI D'ATENCIÓ INTEGRAL A LES DIVERSITATS SEXUALS I DE GÈNERE DE BADIA DEL VALLÈS
Edifici El Molí, 1a planta
Avinguda Costa Blava, s/n
08214 Badia del Vallès
667 943 429
badia.sailgtbi@badiadelvalles.net

Díptic del SAI

Díptic del SAI

Fitxer: Diptic_SAI.PDF

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 680.92 kB

Publicat el 28.06.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant
^