Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Reunió institucional amb la delegada del Govern espanyol a Catalunya
Reunió institucional amb la delegada del Govern espanyol a Catalunya
L'alcaldessa de Badia del Vallès, Eva Menor, s'ha reunit aquest matí amb la delegada del Govern Espanyol a Catalunya, Maria Eugènia Gay, i amb el sotsdelegat a Barcelona, Carlos Prieto, i els ha transmès les necessitats de la ciutat en finançament, rehabilitació del parc d'habitatges i en millores urbanístiques. Després de la reunió a l'Ajuntament, on la delegada ha signat el Llibre d'Honor, han visitat la caserna de la Guàrdia Civil a Badia.

En la reunió, l'alcaldessa ha informat sobre la necessitat d'un millor finançament per a Badia del Vallès que tingui en compte les seves característiques territorials (manca d'espai industrial i escassa aportació dels impostos) i socioeconòmiques (renda per càpita que no arriba al 65% de la renda mitjana del conjunt de municipis de Catalunya amb una població similar). També l'ha explicat les fites aconseguides, com la redacció del Mapa de l'Amiant i la consecució de la subvenció per a la retirada d'aquest material del parc d'habitatges de Badia, i les propostes de futur de ciutat, com la rehabilitació dels seus edificis en clau d'eficiència energètica.

Un cop finalitzada la reunió, la delegada del Govern i l'alcaldessa han visitat la caserna i el bloc d'habitatges de la Guàrdia Civil a Badia on han saludat els comandaments i integrants del cos armat.

La reunió amb la delegada del Govern Espanyol forma part de les trobades periòdiques amb representants de les administracions supramunicipals per informar-los de les necessitats específiques del municipi i dels seus plans de futur per trobar vies de col·laboració.

Publicat el 28.06.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^