Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament busca un/a jutge/essa de pau substitut/a
L´Ajuntament busca un/a jutge/essa de pau substitut/a
L'Ajuntament de Badia del Vallès ha obert la convocatòria per a la renovació del càrrec de jutge/essa de pau substitut/a, ja que ha quedat vacant. Avui s'obre un termini de 15 dies hàbils perquè les persones que estiguin interessades i reuneixin les condicions legals ho sol·licitin per escrit.

Per ser jutge de pau només cal ser major d'edat, tenir la nacionalitat espanyola i no estar immers en cap causa d'incapacitat, ni d'incompatibilitat per a l'exercici de les funcions jurisdiccionals (s'exceptuen les relatives a l'exercici d'activitats professionals o mercantils).

Les sol·licituds es poden presentar en el registre d'entrada, a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, en horari d'atenció al públic (de dilluns a divendres, de 8:30 a 14 hores) o mitjançant la presentació de la sol·licitud mitjançant instància genèrica a la seu electrònica de l'Ajuntament: https://badiadelvalles.sedelectronica.es/

A continuació pots veure el bàndol de l'alcaldia en què s'anuncia aquesta convocatòria.

Anunci al BOP sobre l'elecció de jutge/essa de pau substitut/a

Anunci al BOP sobre l'elecció de jutge/essa de pau substitut/a

Fitxer: Anunci_BOP_eleccio_Jutge_de_Pau_substitut.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 146.88 kB

També pots veure els requisits i com s'ha de presentar la sol·licitud en el document adjunt.

Requisits i presentació de sol·licituds

Requisits i presentació de sol·licituds

Fitxer: Requisits_i_presentacio_sollicitud_Jutge_de_Pau_substitut.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 167.66 kB

Com a la resta de poblacions on no hi ha jutjat de primera instància i instrucció, a Badia hi ha jutjat de pau. La persona que és jutge/essa de pau i la persona substituta són elegits per l'Ajuntament i nomenats pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. Els jutges de pau són competents en matèria de Registre Civil i practiquen les inscripcions corresponents sobre naixements, matrimonis i defuncions, i emeten els certificats acreditatius referits al seu àmbit de competència.

Publicat el 30.06.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant
^