Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Badia disposa de tres refugis climàtics
El Casal de Gent Gran, un dels tres refugits climàtics de Badia
El Parc de les Illes Balears, el Casal de la Gent Gran i la Biblioteca Vicente Aleixandre són els tres refugis climàtics de Badia, integrats dins de la xarxa d'aquests espais de l´Àrea Metropolitana de Barcelona.

El Parc de les Illes Balears és al carrer Menorca i és accessible les 24 hores del dia; el Casal de Gent Gran és a l'Av. de Burgos amb el carrer Bètica i està obert, de dilluns a dissabte, de 10 a 13 hores i de 16.30 a 20.30 hores i, diumenges, de 10 a 13 hores i de 15 a 21 hores. La Biblioteca Vicente Aleixandre és a l'Av. de la Mediterrània, s/n i està oberta dilluns i dimecres, de 15.30 a 20 hores, i dimarts, dijous i divendres, de 9.30 a 14 hores i tancarà, durant el mes d'agost, dels dies 15 al 31 (ambdós inclosos).

Els refugis climàtics són espais interiors o exteriors accessibles que, durant els episodis climàtics extrems, proporcionen confort tèrmic, descans i seguretat a la ciutadania. En aquests equipaments públics pots gaudir de temperatures confortables al costat de casa. Els refugis climàtics són espais cap a on et pots dirigir en moments de temperatures extremes o durant els episodis d'onada de calor.

Badia, integrant des de l'inici del grup motor de la xarxa metropolitana de refugis climàtics

L'any 2021 es va crear un grup de treball format per 7 municipis metropolitans, entre ells, Badia del Vallès, amb l'objectiu d'impulsar la creació de la Xarxa Metropolitana de Refugis Climàtics. Aquest grup motor va posar en servei els primers refugis climàtics l'estiu del mateix any. La Xarxa Metropolitana de Refugis Climàtics compta amb un total de 55 espais distribuïts entre 15 poblacions de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Si vols consultar més informació sobre la Xarxa Metropolitana de Refugis Climàtics, por accedir a http://refugiclimatic.amb.cat. Per accedir directament a la informació específica dels tres refugis climàtics de Badia, pots clicar l'enllaç https://bit.ly/RefugisClimaticsBadia.

Publicat el 22.07.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^