Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Commemoració del Dia Internacional per l'Erradicació de les Violències Masclistes, a partir de les 16.30 hores, a la plaça de les Entitats
Commemoració del Dia Internacional per l´Erradicació de les Violències Masclistes de l'any passat
La commemoració del Dia Internacional per l'Erradicació de les Violències Masclistes, tindrà lloc aquesta tarda, a partir de les 16.30 hores, a la plaça de les Entitats.

Els actes d'avui començaran amb la presentació institucional, a càrrec de l'alcaldessa de Badia, Eva Menor. Hi haurà l'exposició dels cartells presentats al concurs gràfic per unes relacions lliures de violència i el lliurament de premis. També es realitzaran tallers de pancartes i de xapes, de la mà de Sexpertes. Al nou Espai Jove es farà l'activitat Iceberg i es podrà visitar l'acció Sabates Vermelles, de Trenquem El Silenci.

Durant l'acte, es llegirà el manifest del 25-N, hi haurà l'activitat Enderroquem les violències masclistes i finalitzarà la jornada amb una marxa nocturna al ritme del grup de batucada Mbatuk't.

Aquesta tarda, vine a la plaça de les Entitats i participa per reclamar l'erradicació de les violències masclistes.

Programa del Dia Internacional per l´Erradicació de les Violències Masclistes

Publicat el 25.11.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^