Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Segona edició del concurs A Badia, no badis!, als comerços de Badia del Vallès
Segona edició del concurs A Badia, no badis!, als comerços de Badia del Vallès

Del 28 de novembre al 17 de desembre, tindrà lloc el concurs lingüístic A Badia, no badis!, als comerços de Badia del Vallès.

L'objectiu del concurs és fomentar el coneixement de la llengua i incentivar les compres al comerç local. Hi haurà diferents cartells a les botigues amb tres paraules en català, una de les quals és un barbarisme (paraula incorrecta). Per participar-hi, cal recollir una butlleta a qualsevol dels establiments col·laboradors i completar-la amb les dades de la persona concursant, cinc barbarismes, cinc solucions i el segell de l'establiment on s'ha trobat el cartell.

Les butlletes les trobes a continuació i també les pots descarregar al web del CNL Vallès Occidental 3

Butlleta

Butlleta

Fitxer: BUTLLETA_A_Badia_no_badis_2022_1669015499.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 277.67 kB

Cada participant podrà concursar amb un màxim de tres butlletes i les haurà de lliurar a qualsevol dels comerços col·laboradors o al SLC de Badia del Vallès (Casal Cívic).

Les persones concursants poden guanyar una cistella amb productes dels establiments comercials de Badia i un abonament trimestral d'activitats dirigides per a dues persones, al Complex Esportiu de Badia del Vallès.

L'acte de lliurament del premi es farà el 21 de desembre, a les 13.30 h, a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Badia del Vallès.

Pots consultar les bases del concurs aquí.

Bases del concurs

Bases del concurs

Fitxer: 2022_Bases_concurs_A_Badia_no_badis__1667999508.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 3
Mida: 577.05 kB

Els comerços que col·laboren són Badia Veterinària, L'Armari de la Sílvia, Joieria Lucle, Ferreteria Olver, La Floristeria de Badia, +Que pa, Optilu Òptica, Can Badia Bar Restaurant, Farmàcia Plana Ramoneda, Perruqueria Arrels, Farmàcia Sisquella Roig, Màrmara Estètica, Quel Natur, Fisioteràpies Estela Muñoz, La Merceria Mª Luisa, Vinàlium, Farmàcia Escura, Elseisyelcuatro, Aglae, Gestoria Marcal, MOA Personalitza, Ilusions.

Publicat el 25.11.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^