Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Obres de millora a la Biblioteca Vicente Aleixandre
Biblioteca de Badia del Vallès
Durant el darrer trimestre de l'any, s'han dut a terme obres de millora a la biblioteca municipal. Concretament, el tancament acústic dels espais polivalents, la instal·lació d'un nou sistema antiincendis i la reparació de filtracions a les cobertes de l'edifici.

Les intervencions realitzades han estat finançades íntegrament amb una subvenció en règim de concurrència competitiva per a actuacions de reforma, millora i manteniment d'equipaments culturals locals de la Diputació de Barcelona. A continuació, indiquem en detall aquestes obres.

Tancament acústic dels espais polivalents

L'actuació, consistent en la col·locació de uns vidres d'aïllament acústic sobre el tres envans existents a la parets que separen les dues sales i les sales amb la sala de distribució, ha permès tancar els espais polivalents (sala de formació i sala d'actes), minimitzant l'impacte acústic i permetent així l’ús i realització d'activitats simultànies en ambdós espais.

L'empresa encarregada de dur a terme aquestes feines ha estat, Formex 2000, SL, i l'import total d'aquesta actuació ha estat de 8.228,00 euros.

Nou sistema antiincendis

Per reforçar la seguretat de l'equipament municipal, també durant aquests darrers tres mesos, l'empresa Plana Fàbregas ha estat l'encarregada d'instal·lar un sistema antiincendis consistent en una nova central de detecció i sistema de boques d'incendis (BIES).

Aquesta actuació complementa els sistemes de seguretat ja existents a la biblioteca Vicente Aleixandre i l'import total destinat ha estat de 32.623,96 euros.

Reparació de filtracions

La subvenció també ha permès reparar part de les filtracions a les cobertes detectades a l'equipament, derivades majoritàriament per l'efecte de les pluges.

L'empresa encarregada de dur a terme aquestes feines ha estat Façanes Álamo, i l'import total d'aquesta actuació és de 5.962,30 euros.

Totes les actuacions realitzades, han estat coordinades per l'equip tècnic de l’Àrea de Dret a la Ciutat i Agenda Urbana de l'Ajuntament de Badia del Vallès, en col·laboració amb l'equip del Servei de Cultura i Biblioteca.




Amb el suport de:

Logotip de la Diputació de Barcelona

Publicat el 17.01.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^