Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Inici del període d'inscripció al projecte Engega't Jove
Inici del període d´inscripció al projecte Engega´t Jove

El Servei Municipal d'Ocupació inicia les entrevistes per a la inscripció al projecte Engega't Jove: dóna llum i organitza el teu itinerari!  El projecte està destinat a persones joves de 16 a 29 anys, preferiblement aturades i té com a objectiu la inserció laboral o el retorn acadèmic del jovent participant.

Dintre del programa s'oferiran les formacions professionalitzadores d'operador/a de magatzem i activitats bàsiques d'electricitat, pràctiques en empresa, tutories d'acompanyament i d'altres activitats dirigides a facilitar la inserció laboral o educativa dels participants.

El projecte Engega't Jove: dona llum i organitza el teu itinerari! es porta a terme per l'agrupació dels Ajuntaments de Badia del Vallès, Ripollet i Barberà del Vallès, amb el centre formatiu Level Instrukta.

El programa està destinat a persones joves de 16 a 29 anys, preferiblement aturades i té com a objectiu la inserció laboral o el retorn acadèmic del jovent participant.

Per inscriure't al projecte o demanar més informació et pots dirigir al Servei Municipal d'Ocupació de Badia del Vallès contactant mitjançant el telèfon 93 718 16 62 /  Ext. 2 o físicament al Servei Municipal d'Ocupació, Edifici El Molí (Av. Costa Blava, s/n).

Cartell de l'activitat

Publicat el 18.01.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^