Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Patacada de gener amb art, campanya de suport al comerç local amb premis artístics per als clients
Patacada de gener amb art, campanya de suport al comerç local amb premis artístics per als clients

Patacada de gener amb art és una campanya dissenyada conjuntament amb els il·lustradors de Badia Carlos Gambarte i Edurne Gallego i que té com a objectiu principal promocionar els comerços del municipi durant els mesos de gener i febrer, probablement els més difícils pels comerciants, d'una forma artística i divertida.

Els il·lustradors recorreran els diferents comerços del poble per explicar-los el funcionament de la campanya. Hi haurà un sistema de díptics a diferents espais perquè el comerç segelli en fer una compra. En aquests díptics, que contindran tota la informació per participar, es podrà veure un mapa amb les dates i horaris de recollida dels diferents premis artístics (caricatures en directe, siluetes de perfils retallats, pintures en samarretes, retrats, tatuatges en henna i caricatures en iPad, entre altres possibilitats).

La campanya vol apropar la ciutadania a l'oferta comercial de Badia del Vallès donant suport al petit comerç i de proximitat amb premis artesans i divertits, fets a mà per artistes i artesans locals i d'altres que visitaran el nostre poble durant els dies de recollida dels premis, el que dona també al nostre municipi la possibilitat de donar-se a conèixer com a un poble acollidor que reivindica l'art com a manifestació o expressió de qualsevol activitat creativa i estètica.

Patacada de gener amb art s'emmarca dins el projecte Fem Comerç. Fem Barri!, que l'Ajuntament de Badia del Vallès ha dut a terme durant tot l'any 2021 amb el suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) en el marc del Pla Metropolità de suport a la cohesió social, l'economia de proximitat i la coproducció de serveis Pla ApropAMB.

Des de l'Ajuntament de Badia del Vallès continuem animant a descobrir l'oferta comercial del nostre municipi i les rebaixes que els comerços ofereixen durant els primers mesos de l'any.

Cartell de la campanya

Publicat el 19.01.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^