Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Badia del Vallès per la igualtat anuncia les seves obres guanyadores
Asier Ferraz i Mariona Martínez han guanyat el primer premi.

El primer premi ha estat per a Asier Ferraz i Mariona Martínez per aquest vídeo . El segon premi l'ha aconseguit Bàrbara Lucas Cubells per aquesta obra.

El certamen convidava a la seva ciutadania a pujar vídeos per la igualtat de gènere TikTok al voltant del 8 de març, Dia Internacional de la Dona. La iniciativa s'emmarca dins del projecte nacional Rodant per la igualtat, que uneix a 18 municipis del país en premis nacionals, dotats amb 2.400 euros.

Badia del Vallès per la igualtat ha lliurat els seus premis a les persones participants que han estat guardonades en el concurs. El primer premi, dotat amb 200 euros, ha estat per a Asier Ferraz i Mariona Martínez, que han representat al municipi en els premis nacionals de la iniciativa “Rodant per la igualtat”. El segon premi de Badia per la igualtat, dotat amb 100 euros, l'ha obtingut Bàrbara Lucas Cubells. Els premis els van lliurar ahir la regidora de Feminisme, María José Granados, i el tinent d'alcaldessa tercer, Josep Martínez, a la Sala de Plens de l'Ajuntament.

18 municipis de tota la geografia espanyola s'han sumat a la tercera edició de la iniciativa nacional Rodant per la igualtat, per a lluitar juntes per la igualtat de gènere. L'objectiu de la convocatòria és estimular la capacitat creativa de la ciutadania i potenciar tant la reflexió com la conscienciació per la igualtat de gènere. Es va triar la plataforma TikTok per la seva alta penetració en els estrats més joves de la societat i per la facilitat de creació audiovisual que proporciona.

Web de Rodant per la igualtat 
Facebook de Rodant per la igualtat 
Instagram de Rodant per la igualtat 

Publicat el 31.03.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^