Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament convoca a la direcció de Sarbus a una reunió per tractar la vaga indefinida i el servei d'autobusos a Badia
L´Ajuntament convoca a la direcció de Sarbus a una reunió per tractar la vaga indefinida i el servei d´autobusos a Badia
L'Ajuntament ha enviat a la direcció de Moventis-Sarbus una carta en la qual transmet la seva queixa pel servei que ofereix aquesta companyia de transport i insta a què s'arribi a un acord que permeti suspendre la vaga indefinida que afecta el servei els dimarts i dijous, des de l'11 d'abril.

La carta, signada per l'alcaldessa de Badia, Eva Menor, afirma que, “per la importància que té la correcta prestació d'aquest servei per afavorir la mobilitat de la ciutadania amb criteris de sostenibilitat mediambiental, us instem a què arribeu a una ràpida resolució del conflicte. Així mateix, us demanem concertar una reunió al més aviat possible per tractar aquests temes i establir accions per afavorir la millora del servei que presteu”.

Per ara, continua activa la vaga, de la qual us vam informar el 10 d'abril en aquesta informació i que produeix una reducció del 25% en la freqüència de circulació d'autobusos els dimarts i dijous, de 7 a 9 hores, de 17 a 19 hores i de 22.30 a 1.30 hores, en les línies A2, B1 i B4, que passen per Badia. Actualitzarem la informació de seguida que hi hagi novetats.

Publicat el 02.05.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^