Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La Jugatecambiental de Badia inicia temporada de tardor
Jugatecambiental al Parc de Joan Oliver
La Jugatecambiental de Badia inicia diumenge la temporada de tardor al Parc de Joan Oliver, amb activitats d'11 a 13.30 hores. La Jugatecambiental de Badia, organitzada per l´Àrea Metropolitana de Barcelona, forma part de les propostes educatives als parcs i platges metropolitans que es fan tots els caps de setmana.

La programació de la temporada es basa en propostes autoguiades i dirigides per educadors ambientals que permeten descobrir els valors dels parcs i les platges metropolitans, com ara la biodiversitat, i també els espais dissenyats per millorar-los, com ara els jardins de papallones o els hotels d'insectes. Així mateix, els participants podran gaudir d'espais de joc no dirigits, amb materials didàctics especialitzats en la natura, com puzles o jocs de taula, espais artístics o de construcció, jocs motors i, com a novetat, espais de lectura, gràcies a la col·laboració amb algunes biblioteques.

La programació de les diferents Jugatecambientals es pot consultar al seu perfil d'Instagram i també al web de l'AMB . No requereix inscripció prèvia, tot i que les places de les activitats estaran sotmeses a les existències de materials i a l'espai disponible.

Pots consultar les activitats de la Jugatecambiental de Badia al cartell que adjuntem.

Cartell de les activitats

Publicat el 06.09.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^