Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Diumenge, la Jugatecambiental del Parc de Joan Oliver et mostra el món de les papallones
Diumenge, la Jugatecambiental del Parc de Joan Oliver et mostra el món de les papallones
Diumenge, 9 de juny, la Jugatecambiental del Parc de Joan Oliver dedica la seva activitat al món de les papallones. Coneixeràs les papallones més abundants i podràs crear la teva papallona preferida!

És una celebració temàtica simultània a totes les Jugatecambientals que té com a objectiu donar a conèixer la importància i biodiversitat d'aquests organismes als parcs i les platges metropolitans a través de moltes activitats amb diferents metodologies, com observacions, itineraris guiats i tallers.

Es valorarà aquests espais de natura urbana que promouen la seva presència i també es parlarà dels projectes de ciència ciutadana que hi estan relacionats com l'Observatori Metropolità de Papallones, BioPlatgesMet o BioDiverCiutat, un esdeveniment que vol fer un cens de la biodiversitat metropolitana que organitza l'Institut de Ciències del Mar i que també té lloc aquest cap de setmana.

Diumenge, vine a conèixer les papallones a la Jugatecambiental del Parc de Joan Oliver!

Cartell de l'activitat

Publicat el 07.06.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant
^