Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament està contactant les persones vulnerables del municipi per saber si necessiten ajuda
L'Ajuntament està contactant les persones vulnerables del municipi per saber si necessiten ajuda
L'Ajuntament de Badia del Vallès ha iniciat una sèrie de trucades a les persones més grans del municipi i que són usuàries del Servei Local de Teleassistència per saber si necessiten quelcom i fer un seguiment de la seva situació i com es troben.

El dispositiu està adreçat a les persones més grans del municipi i que són usuàries del Servei Local de Teleassistència (TLA) de la Diputació de Barcelona, el qual està cofinançat per l'Ajuntament i la Diputació i s'activa a proposta dels serveis socials bàsics.

L'Ajuntament ha decidit contactar telefònicament aquestes persones perquè, davant d'una crisi com la que estem vivint, es poden trobar més desemparades i potser no saben a qui contactar.

Des dels Serveis Socials, les professionals referents de cada cas també estan en contacte amb les persones amb situacions de risc més sever i contacten regularment amb elles. Això no obstant, s'està trucant periòdicament a la totalitat d'aquestes persones, ja que totes presenten una situació de fragilitat, sigui per la seva edat, per possibles problemes de salut o per manca de suport dins el domicili.

La mateixa persona truca com a mínim un cop a la setmana i, si detecta una situació d'alerta, informa la persona tècnica de referència dels Serveis Socials.

Important: No deixeu entrar ningú a casa si no esteu segurs
Des de l'Ajuntament volem transmetre un missatge a totes les persones que fan servir els Serveis Socials. No deixeu entrar ningú si prèviament no han concertat la visita amb vosaltres i que esteu segurs que són de l'Ajuntament. Hem detectat persones que han intentat accedir a domicilis fent-se passar per assistents socials.

Per això, en cas de dubte i abans de permetre l'accés a la vostra llar, poseu-vos en contacte amb els Serveis Socials de l'Ajuntament al telèfon 93 718 22 16 per confirmar que, efectivament, les persones que estan trucant formen part de l'equip de Serveis Socials de l'Ajuntament.

Publicat el 02.04.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès
×  
El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel
×  
Documental de la cadena de TV ARTE sobre l'amiant Documental de la cadena de TV ARTE sobre l'amiant
×  
Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès
×  
L'Ajuntament finalitza el segon habitatge de lloguer adaptat per a la gent gran L'Ajuntament finalitza el segon habitatge de lloguer adaptat per a la gent gran
^