Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Alumnes del màster d'Urbanisme de la UPC organitzen una jornada participativa a Badia
Badia del Vallès
Alumnes del màster d'Urbanisme de la UPC han organitzat, per demà dilluns, a la tarda, una jornada participativa a Badia del Vallès, dins del programa Participatescapes (Paisatges participatius). Els i les estudiants que organitzen aquesta jornada ubicaran parades al Parc de Joan Oliver, la Biblioteca Vicente Aleixandre, la llar d'infants La Mainada i la zona del Mercadona, de les 15 a les 20 hores, aproximadament, per conèixer les opinions de la ciutadania de Badia sobre la ciutat.

La jornada participativa forma part d'un treball acadèmic enfocat a treballar amb l'alumnat un seguit de temes per a desenvolupar les competències del màster, i és una bona oportunitat per tenir una mirada fresca sobre Badia i recollir propostes interessants.

El fet que estudiants d'Urbanisme seleccionin Badia com a objecte d'estudi és una notícia molt positiva per a la nostra ciutat. Per això, des de l'Ajuntament convidem a la ciutadania a participar en aquesta jornada.

Publicat el 17.10.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Acte d'homenatge a Antonio Diaz, El Mago Pop a Badia del Vallès (30/01/23) Acte d'homenatge a Antonio Diaz, El Mago Pop a Badia del Vallès (30/01/23)
×  
L'alcaldessa informa sobre la reactivació de la construcció de balcons L'alcaldessa informa sobre la reactivació de la construcció de balcons
×  
L'alcaldessa informa sobre la retirada de l'amiant L'alcaldessa informa sobre la retirada de l'amiant
×  
Autos de Choque Ecológicos: Divertixocs Autos de Choque Ecológicos: Divertixocs
×  
Si m'estimes, no m'alimentis Si m'estimes, no m'alimentis
^