Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Contractació laboral temporal de 4 operaris/àries de neteja
Contractació laboral temporal de 4 operaris/àries de neteja
L'Ajuntament ha aprovat el procés de reclutament de 4 persones operàries de neteja, dins dels Plans Locals d'Ocupació en el marc del Pla Metropolità de Suport a les Polítiques Socials Municipals 2020-2023 (2a convocatòria).

El procés és per al reclutament de quatre operaris/àries de neteja viària per fer tasques de millora de la neteja i la recollida de deixalles existents a la via pública, així com del manteniment dels espais interblocs. El contracte és per 6 mesos, amb una retribució bruta mensual de 1,276,41 euros.

Pots consultar les bases del procediment de selecció en el document adjunt:

Decret d´aprovació del procés de reclutament de 4 operaris/àries de neteja dins dels Plans Locals d'Ocupació en el marc del Pla Metropolità de Suport a les Polítiques Socials Municipals 2020-2023 (2a convocatòria)

Decret d'aprovació del procés de reclutament de 4 operaris/àries de neteja dins dels Plans Locals d'Ocupació en el marc del Pla Metropolità de Suport a les Polítiques Socials Municipals 2020-2023 (2a convocatòria)

Fitxer: 20220704_Resolucio_DECRET_2022_0917_Resolucio_PR_2022_1741.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 10
Mida: 787.47 kB

Les persones interessades i que compleixin els requisits han de presentar-se en el Servei Municipal d'Ocupació (Edifici El Molí, Av. Costa Blava, s/n) i omplir una sol·licitud adjuntant la documentació requerida. El termini per a la presentació de les sol·licituds és de 5 dies hàbils. El termini comença demà, dimecres 6 de juliol i finalitza el dimarts vinent, 12 de juliol.

Publicat el 05.07.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
L'alcaldessa informa sobre la reactivació de la construcció de balcons L'alcaldessa informa sobre la reactivació de la construcció de balcons
×  
L'alcaldessa informa sobre la retirada de l'amiant L'alcaldessa informa sobre la retirada de l'amiant
×  
Autos de Choque Ecológicos: Divertixocs Autos de Choque Ecológicos: Divertixocs
×  
Si m'estimes, no m'alimentis Si m'estimes, no m'alimentis
×  
Visita als bucs d'assaig Gonzalo Colomera i Espai Jove Visita als bucs d'assaig Gonzalo Colomera i Espai Jove
×  
Visita d'obra a les piscines d'estiu Visita d'obra a les piscines d'estiu
^