Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Inscripcions per a Espais Familiars 2022-23, a partir del 7 de setembre
Inscripcions per a Espais Familiars 2021-22, a partir del 7 de setembre
A partir del dimecres vinent, 7 de setembre, s'obre el període d'inscripcions per a les activitats per a famílies Espais Familiars, que es podran fer mitjançant la Seu Electrònica de l'Ajuntament o, presencialment, a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, amb cita prèvia. Els Espais Familiars són una sèrie d'activitats per a les famílies amb infants, des d'abans del naixement fins a l'adolescència, organitzats en diferents eixos temàtics.

Pots consultar la informació sobre els Espais Familiars en el tríptic adjunt.

Tríptic SOAF 2022-2023

Tríptic SOAF 2022-2023

Fitxer: TRIPTIC_SOAF_2022.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 1.07 MB

Del 19 al 23 de setembre tindrà lloc el període d'adjudicació de plaça i notificació a les famílies informant si han aconseguit plaça o si formen part de la llista d'espera. A continuació, els dies 26 i 27 de setembre, serà el període de reclamació, i, el 28 de setembre, es farà públic el llistat provisional de les places assignades.

Els dies 29 i 30 de setembre, es confirmaran les places mitjançant correu electrònic o telefònicament. A partir del 3 d'octubre es publicarà al web de l'Ajuntament la llista definitiva de les famílies inscrites i de llista d'espera. Aquesta llista es publicarà per ordre d'assignació i amb els dígits 3, 4 5 i 6 del DNI o NIE de la persona que ha fet la preinscripció. Aviat es comunicaran les dades d'inici dels Espais Familiars.

Durant el curs es podran fer inscripcions. Si hi ha plaça lliure, es trucarà a la família interessada (segons el barem i ordre d'arribada) i, si no, passaran a la llista d'espera fins que quedi una plaça vacant. Durant tot el curs es podran fer inscripcions pels serveis d'intervenció individual i familiar.

Activitats per a famílies 2022-2023

Publicat el 01.09.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^