Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Taller de preparació per fer front a les entrevistes laborals
Taller de preparació per fer front a les entrevistes laborals
Els nervis et traeixen quan vas a una entrevista de feina? No saps per què, però, sempre que fas una entrevista, sents que no ha anat bé? No tens clar com defensar la teva candidatura? Si t'identifiques amb alguna d'aquestes preguntes, aquest taller t'interessa!

Els dies 18 i 20 d'octubre (de 9.15 a 12.15 h) el Servei Municipal Ocupació (Edifici El Molí, av. Costa Blava s/n) organitza aquest taller gratuït perquè sàpigues com preparar-te i tenir més possibilitats de superar una entrevista de feina.

Aquest taller el durà a càrrec l'empresa de selecció, treball temporal i formació IMAN Formació i, el darrer dia, comptarem amb la presència de la directora de l'oficina de IMAN Temporing de Sabadell, per tal de dur a terme una breu entrevista amb les persones assistents al taller i, veure si els seus perfils professionals encaixen amb alguna de les ofertes actives que estiguin gestionant en aquell moment.

La jornada, més enllà de desenvolupar aspectes en l'àmbit teòric, posarà molt èmfasi en la part pràctica amb exercicis, exemples i dinàmiques. Així, es treballaran aspectes com l'escolta activa i presentació adient a les entrevistes, fases del procés de la recerca de feina, objectius, preparació i simulacions d'entrevista, entrevistes virtuals, gestió emocional i comunicació no verbal, entre d'altres. A més, com ja s'ha mencionat, al finalitzar la jornada, es realitzaran entrevistes de selecció amb tots/es els/les assistents com a potencials candidatures per les ofertes de feina que l'empresa mantingui actives en aquell moment.

No perdis l'oportunitat i inscriu-t'hi ja, les places són limitades!

Per a més informació i inscripcions:

Servei Orientació i Inserció Laboral i Formació Ocupacional
Ajuntament de Badia del Vallès
Av. Costa Blava, s/n (Edifici El Molí)
937 181 662 ext. 2

Publicat el 26.09.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^