Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Els il·lustradors badiencs Carlos Gambarte i Edurne Gallego, al Festival Il·lustrat de Terol
Edurne Gallego i Carles Gambarte participen en el Festival Il·lustrat de Terol
Els il·lustradors i caricaturistes badiencs Carlos Gambarte i Edurne Gallego participaran aquest cap de setmana en el Festival Il·lustrat de Terol. Les activitats que s'organitzen en aquest festival, a més de ser accessibles per a tota mena de públic, donen l'oportunitat de conèixer de primera mà com treballen alguns dels millors dibuixants nacionals.

Com diu l'il·lustrador i un dels organitzadors del festival, Toni Alcaine, aquest any els il·lustradors participants son d'una nova generació que representen les coses d'una altra manera i mostren les noves tendències".

En Carlos Gambarte participarà en aquest festival organitzant un taller de còmic i personatge per a adults que abordarà l'art del retrat i l'Edurne Gallego, amb un taller de caricatura, juntament amb l'il·lustrador barceloní Esteban Vilamayor, Press Fusión.

Carlos i Edurne són prou coneguts al nostre municipi. Si estàs interessat a aprendre a dibuixar còmic, caricatures o fer il·lustracions, els pots localitzar en el seu local comercial, El Seisyelcuatro, ubicat al carrer de Mallorca número 3.

Publicat el 11.11.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Visita als habitatges per a la gent gran de Santa Coloma de Gramenet Visita als habitatges per a la gent gran de Santa Coloma de Gramenet
×  
Curs escolar 2023-24 a Badia Curs escolar 2023-24 a Badia
×  
Acte d'homenatge a Antonio Diaz, El Mago Pop a Badia del Vallès (30/01/23) Acte d'homenatge a Antonio Diaz, El Mago Pop a Badia del Vallès (30/01/23)
^