Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Inauguració de la Fira Pro: Formació i Treball
L´alcaldessa de Badia, en la inauguració de la Fira Pro: Formació i Treball, a Sabadell.
L'alcaldessa de Badia del Vallès, Eva Menor, va acompanyar ahir l'alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, en la inauguració de la Fira Pro: Formació i Treball, una fira destinada a la millora de l'ocupació de les persones que accedeixen per primer cop al mercat de treball.

Van visitar l'oferta formativa i professional de la comarca, amb centres educatius de Formació Professional de primer nivell, com l'Institut Badia.

La Fira Pro: Formació i Treball vol donar el màxim d'oportunitats als joves i, en general, a totes les persones que volen accedir a una feina o millorar professionalment. Està adreçada tant a persones estudiants o que vulguin formar-se per créixer o reciclar-se professionalment com a qui està en recerca de feina. La fira està organitzada en col·laboració amb altres ajuntaments de la comarca i amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Fira Pro romandrà oberta fins demà, 4 de març a la Fira de Sabadell. L'entrada és gratuïta. Pots consultar tota la informació a https://sbdfirapro.sabadell.cat/

Publicat el 03.03.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^