Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Període d'inscripcions a la formació postobligatòria
Imatge de les preinscripcions postobligatòries
El mes d'abril s'inicia el període de preinscripcions a la formació postobligatòria. L'Ajuntament de Badia del Vallès posa a la teva disposició el servei d'Orientació l'Eina, adreçat a joves i les seves famílies, per tal que puguis resoldre qualsevol dubte en relació amb l'oferta formativa, acompanyament en el procés de presa de decisions, de preinscripció i matrícula, sol·licitud de beques o similars.

Pots demanar cita a través dels telèfons 620 174 982 i 93 718 63 97. També pots contactar a través del correu: serveieina@gmail.com, o adreçar-te a l'edifici El Molí, av. De la Costa Blava, s/n.

Addicionalment, s'organitzaran dos espais de suport en grup per a la preinscripció a Cicle Formatiu de Grau Mitjà per al procés de la resta d'alumnat i per a Cicle Formatiu de Grau Superior. Les dates previstes són:

Dimarts 9 de maig a les 16:00 h

Sessió de suport a preinscripció CFGM resta d'alumnat

Ubicació: Edifici El Molí

Adreçat a les persones que no han fet la preinscripció en la 1a fase, ja sigui perquè no complien els requisits establerts o, per qualsevol altre motiu. Així com, les persones que no han estat admeses a la 1a fase. Cal inscriure's a través del 620 174 982.

Dimarts 30 de maig a les 16:00 h

Sessió de suport a la preinscripció CFGS

Ubicació: Edifici El Molí.

Cal inscriure's a través del 620 174 982.

Contacta amb el servei d'orientació l'Eina. Hi som per ajudar-te!

Cartell amb informació sobre les preinscripcions

Publicat el 03.04.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^