Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Estàs buscant feina? T'oferim tallers grupals per cercar feina de forma efectiva
Estàs buscant feina? T´oferim tallers grupals per cercar feina de forma efectiva
El Servei d'Orientació, Inserció Laboral i Formació Ocupacional de l'Ajuntament inicia, a partir del 6 de juny, un seguit de tallers grupals amb la finalitat d'adquirir eines, coneixements i consells pràctics per cercar feina i augmentar, així, la probabilitat de trobar-ne.

Durant aquests tallers es treballaran aspectes com la definició d'objectius professionals i l'enfocament de la recerca de feina cap a aquests objectius, el coneixement de les nostres competències per poder fer un currículum i defensar el nostre perfil competencial, els diferents tipus de currículum i quin ens pot encaixar millor al nostre perfil professional, com elaborar-ho i com crear una carta de presentació, aprendre a organitzar-nos i planificar la recerca de feina per tal que aquesta segui més efectiva, etc.

Els tallers tenen una durada de dues hores i es realitzaran, a partir de la data assenyalada, tots els dimarts, a l'espai ERAF de 09.30 a 11.30 h, fins al 18 de juliol.

Donat que es donaran eines pràctiques per cercar feina de forma informatitzada i a través d'Internet (adaptant-nos a les demandes actuals del mercat laboral), és necessari disposar d'uns coneixements mínims digitals com a requisit per poder assistir a aquests tallers.

Consulta el calendari programat d'aquests tallers i inscriu-te als que més necessitis (tot i que és recomanable poder assistir a tots els tallers per tal de posar en pràctica els coneixements que es vagin treballant, pots inscriure't, només, als que t'interessin o a aquells tallers en el que es donin eines que creguis que necessites treballar).

Informa-te'n, o inscriu-t'hi ja, al servei:

Servei d'Orientació, Inserció Laboral i Formació Ocupacional
Ajuntament de Badia del Vallès
Edifici El Molí
Av. Costa Blava s/n
93 718 16 62 ext. 2
smocup@badiadelvalles.net
Horari d'atenció, de 9 a 14 hores

Cartell de l'activitat

Publicat el 23.05.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^