Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament ofereix la contractació temporal d'un/a tècnic/a auxiliar de suport a programes d'ocupació
L´Ajuntament ofereix la contractació temporal d'un/a tècnic/a auxiliar de suport a programes d'ocupació

L'Ajuntament de Badia del Vallès ha publicat l'oferta de contractació temporal, per sis mesos, d'un tècnic/ auxiliar de suport a programes d'ocupació. Pots consultar tota la informació del lloc de feina i participar en el procés de selecció en aquest enllaç: https://feinaactiva.gencat.cat/search/offers/detail/FA06042906

Entre les funcions del lloc de treball, hi ha donar suport a usuaris/àries en gestions amb les diferents administracions públiques, suport a la recerca de feina i a la formació en línia d'usuaris/àries dels serveis, així com la realització de tallers i formació en l’àmbit de les competències digitals.

Pots veure tota la informació sobre aquesta contractació laboral temporal en aquest espai del web municipal: https://www.badiadelvalles.cat/fitxes.php?categoria=817

El termini de presentació és de 5 dies naturals comptats a partir de l'endemà de la publicació en la seu electrònica i web municipal.

Aquesta oferta forma part del programa finançat per la Diputació de Barcelona en el marc dels Plans Locals d'Ocupació 2023.

Logotip de la Diputació de Barcelona

Publicat el 29.05.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^