Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Alumnes d'Atenció sociosanitària a persones dependents inicien les pràctiques en empreses
Alumnes d´Atenció sociosanitària a persones dependents inicien les pràctiques en empreses
Alumnes del Certificat de Professionalitat d'Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials han començat les pràctiques en empreses. D'aquesta manera completaran la seva formació professional, per tal de capacitar-se per a la seva incorporació al treball. És una oportunitat per posar en pràctica allò que han après al centre i de donar-se a conèixer per possibles incorporacions posteriors.

Des del Servei d'Ocupació de l'Ajuntament de Badia del Vallès, hem d'agrair la col·laboració dels centres i entitats participants (Sabadell Gent Gran, Centre de Dia L'aire, Fundació Pere Mata, Associació Curae,  Centre Bauma, Aplec i Can Rull (Fundació Privada Atendis), Serveis Geriàtrics de Barcelona, SL  i Fundació Institut Guttmann) que han fet possible que aquestes pràctiques es puguin dur a terme. Esperem que aquestes pràctiques siguin el trampolí en la seva carrera professional.

Cada any el centre de l'Ajuntament de Badia del Vallès realitza aquest Certificat de Professionalitat, si t'interessa aquesta professió, vine al Servei d'Ocupació i t'informaran.

Servei Municipal d'Ocupació
Edifici El Molí
Av. Costa Blava s/n, 1a planta
Tel. 93 718 16 62 ext. 2
Horari, de 9 a 14 hores

Publicat el 09.06.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^