Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Resultat del sorteig per seleccionar les persones integrants de les meses electorals per a les Eleccions Generals del 23 de juliol
Sorteig de les meses electorals per a les Eleccions Generals 2023 a Badia
L'Ajuntament ha fet aquest migdia el Ple Extraordinari per dur a terme el sorteig amb el qual seleccionar les persones que integraran les meses electorals a Badia en les Eleccions Generals del 23 de juliol de 2023.

Pots consultar el resultat del sorteig en aquest PDF.

Resultat del sorteig de les meses electorals per a les Eleccions Generals de 23 de juliol de 2023

Resultat del sorteig de les meses electorals per a les Eleccions Generals de 23 de juliol de 2023

Fitxer: Resultat_sorteig_meses_juliol2023.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 6
Mida: 492.2 kB


Les persones designades disposen de set dies des de la notificació oficial, que rebran als seus domicilis, per al·legar davant la Junta Electoral de Zona corresponent una causa justificada i documentada que els impedeixi acceptar el càrrec. En el cas de Badia del Vallès, la Junta Electoral de Zona és la de Sabadell.

Noves ubicacions dels col·legis electorals

En aquestes eleccions, com que es realitzaran en ple estiu, s'ha optat per seleccionar espais per als col·legis electorals que estiguin adequadament climatitzats. Així, a Badia, les votacions tindran lloc a les següents ubicacions: Biblioteca, Casal de la Gent Gran, Espai Jove (al costat de l'Auditori) i Mercat Municipal. Aviat publicarem els plànols dels col·legis electorals i dels seus carrers i números corresponents. 

Adjuntem enllaç a la guia bàsica sobre les eleccions generals que ha editat el Govern espanyol: https://www.lamoncloa.gob.es/serviciosdeprensa/notasprensa/interior/paginas/2023/090623-guia-dudas-elecciones-generales-2023.aspx

Publicat el 28.06.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^