Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Segona edició del Programa Singulars: Engega't Jove, per a la inserció laboral i educativa de joves a l'atur
Comença la segona edició del Programa Singuars: Engega't jove

L'Ajuntament de Badia del Vallès, juntament amb els Ajuntaments de Barberà del Vallès i de Ripollet, i els centres de formació Level Instrukta i Alba Formació, inicia una nova edició del Programa Singulars: Engega't Jove.

El programa Engega't Jove és un projecte enfocat a la inserció laboral i/o educativa per a joves, principalment en atur, d'entre 16 a 29 anys. És una actuació promoguda i impulsada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya amb fons rebuts del Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE)

El programa consta de 5 blocs principals:

Formació: Tres itineraris formatius relacionats amb oficis amb demanda al Vallès Occidental. En concret, hi haurà un grup formatiu en operacions de magatzem, un altre en activitats bàsiques d'electricitat, i un d'atenció a la clientela.

Orientació: Cada participant rebrà suport en orientació professional i educativa. Atenció individualitzada per a cada jove, establint un full de ruta per establir objectius.

Tallers i activitats: Realització de tallers per millorar les competències personals i professionals per tal d'assegurar una millor inserció al mercat laboral. Entre aquests tenim: tallers d'autoconeixement, de competències emocionals, preparació pels processos de selecció i introducció a la identitat digital. A més, s'organitzaran activitats socials i lúdiques.

Prospecció: Contactem amb empreses del territori que estiguin relacionades amb les formacions impartides i organitzem visites a aquestes. Aquesta és una bona eina per conèixer empreses del vostre sector –i que aquestes empreses us coneguin!

Pràctiques: Una vegada finalitzada la formació teòrica, aquells que hagin aprovat i estiguin interessats podran fer pràctiques a una empresa.

El projecte és anual, durant el 2024, tot i que té diferents intensitats, ja que un cop finalitzades les pràctiques el compromís mínim és només fer una tutoria al mes.

Com m'apunto?

Ja hem iniciat el període d'inscripcions i selecció. Si t'interessa participar en el projecte i compleixes els requisits, pots apuntar-te o demanar més informació a la 1a planta de l'Edifici El Molí (Av. Costa Blava, s/n, Badia del Vallès), de dilluns a divendres, de 9 a 14 h. També pots trucar al 93 718 16 62 extensió 2 o trucar o enviar un whatssapp al 678 06 18 10.

Cartell de l'activitat

Publicat el 09.01.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^