Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Inscriu-te al curs d'Atenció Sociosanitària i treballa ajudant persones dependents
Inscriu-te al curs d'Atenció Sociosanitària i treballa ajudant persones dependents
Està a punt de començar el curs d'Atenció Sociosanitària a persones dependents en institucions socials, que et certifica per poder treballar en aquest sector de futur. Aquesta formació està enfocada a persones aturades majors de 16 anys amb graduat ESO o similar. Si no disposes de formació reglada, pots accedir mitjançant una prova de competències.

Si vols iniciar una carrera professional treballant com a persona cuidadora de persones dependents, dedicar-te a la gerocultura o cuidar persones amb discapacitat, és la teva oportunitat.

L'Ajuntament de Badia organitza aquest curs, totalment subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i que t'ofereix pràctiques en centres geriàtrics, centres de dia o d'atenció a persones discapacitades. Amb una duració de 490 hores, aconseguiràs un certificat de professionalitat. El curs es fa en horari de matí, de 9 a 14 hores.

No deixis passar aquesta oportunitat i informa-te'n trucant o passant-te pel Servei Municipal d'Ocupació:

Servei Municipal d'Ocupació
Telèfon 93 718 16 62 ext. 2
Edifici El Molí
Av. Costa Blava, s/n

Cartell de l'activitat

Publicat el 23.02.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^