Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Badia participa en SBD Fira Pro: Formació i Treball
Foto oficial de SBD Fira Pro: Formació i Treball
Badia del Vallès està present a l'esdeveniment SBD Fira Pro: Formació i Treball que, ahir, avui i dissabte, mostra l'oferta formativa professional i les oportunitats de treball. Així, el Servei Municipal d'Ocupació de l'Ajuntament ha organitzat dues visites a la fira, l'Institut de Badia del Vallès participa com a centre expositor, i l'alcaldessa, Eva Menor, va assistir ahir com a representat institucional del municipi en l'acte d'entrega de reconeixement públic a les empreses col·laboradores. També va visitar l'estand de l'Institut, acompanyada del tinent d'alcaldessa de l´Àrea d'Acció Comunitària Inclusiva, Iván Sanz, i del regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Antonio García.

Dues visites organitzades pel Servei Municipal d'Ocupació

Un total de 25 persones han vingut a la fira mitjançant dues visites organitzades pel Servei Municipal d'Ocupació de Badia. La primera visita es va portar a terme el dimecres 6 de març i va estar formada per un grup de 13 persones. En aquesta, els usuaris van poder presentar-se a les empreses presents a la fira, a més d'entregar els seus currículums personalment. També van poder aprofitar l'oportunitat de fer entrevistes ràpides amb equips de selecció de les companyies que més els interessaven.

El segon grup ha anat avui, dijous 7 de març. Estava format per 12 alumnes del Projecte Singulars 2023: Engega't Jove. Els joves han pogut conèixer els sectors en els quals s'estan formant (atenció a la clientela, operacions de magatzem i activitats bàsiques d'electricitat), parlant directament amb els representants de les empreses que el conformen, presentant-se com a candidats per a futures vacants. 

L'Institut de Badia del Vallès presenta la seva oferta formativa

L'Institut de Badia del Vallès és un dels centres educatius expositors a la fira. Al seu estand, presenta l'oferta formativa, ofereix diferents activitats que han organitzat per l'ocasió l'alumnat de cicles formatius, comparteix les experiències de l'alumnat que està estudiant al centre, i el seu professorat resol de forma personalitzada els dubtes. 

SBD Fira Pro: Formació i Treball és l'evolució de les passades fires de la FP i la Fira d'Ocupació Sabadell, que les unifica en una sola mostra que, al voltant dels sectors professionals més representatius en el territori, presenta l'oferta formativa professional inicial i ocupacional, els agents empresarials i socials i les empreses col·laboradores en la qualificació de les persones i que ofereixen oportunitats laborals.

Alumnat de l'Institut de BadiaVisita de l'Ajuntament a l'estand de l'Institut de Badia

Publicat el 07.03.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^