Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Període de preinscripció per a la formació postobligatòria del curs 2024-25
Període de preinscripció per a la formació postobligatòria del curs 2024-25

Ja s'han fet públics els períodes de preinscripció per als diferents estudis postobligatoris. Pots tramitar en línia la preinscripció a https://preinscripcio.gencat.cat/ca/inici/. Per rebre més informació, pots consultar el web https://triaeducativa.gencat.cat/ca/inici i tens a la teva disposició el Servei d'Orientació L'Eina, de l'Ajuntament, a l'edifici El Molí.

Després dels 16 anys i de la formació obligatòria a l'ESO, tant si has obtingut el títol de graduat en educació secundària com si no, és el moment de decidir quina formació vols realitzar per iniciar el teu itinerari personal i professional.

En aquest moment, cal estar ben informat i conèixer les sortides i els períodes de preinscripció i matrícula. Et recordem que les dates de preinscripció per als estudis postobligatoris seran les següents:

Les preinscripcions es tramiten en línia a través de https://preinscripcio.gencat.cat/ca/inici/

Pots consultar tota l'oferta formativa al web de la Generalitat https://triaeducativa.gencat.cat/ca/inici

Per rebre més informació sobre l'oferta, per a l'acompanyament en el procés de presa de decisions, la realització de la preinscripció i la matrícula, pots adreçar-te a:

Servei d'Orientació L'Eina
Ajuntament de Badia del Vallès
Edifici El Molí, av. de la Costa Blava, s/n
Telèfon: 620 174 982

Quadre de períodes de preinscripció per a la formació postobligatòria 2024-2025

Publicat el 05.04.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^