Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Representants polítics i veïnals es reuneixen amb l'Institut de Seguretat i Salut laboral de la Generalitat per parlar de la retirada de l'amiant

Un moment de la visita del subdirector general de l'Institut de Seguretat i Salut laboral de la Generalitat a Badia del VallèsEl subdirector general de l'Institut de Seguretat i Salut laboral de la Generalitat, Jaume Montserrat, acompanyat de dos tècnics d'aquest organisme, va visitar Badia del Vallès  per conèixer de primera mà el problema de la presència d'amiant en els edificis de la ciutat i, també, els treballs que s'estan fent des de l'Ajuntament, com ara l'elaboració del SIGTA (Sistema Integrat de Gestió per Treballs amb Amiant de l'Ajuntament de Badia del Vallès).

La visita va incloure una reunió amb representants polítics de Badia, com ara l'alcaldessa, Eva Menor; el tinent d'alcaldessa de l’àrea de Territori, Rafa Moya, i regidors de la resta de grups municipals amb presència al consistori. La reunió també va comptar amb la presència de Lluís Mallart, tècnic especialista en la matèria. Tots ells es van reunir també amb la Comissió de l'Amiant de l'Associació de Veïns/es, a la seu de l'associació. Finalment, tot el grup va realitzar una visita a diversos punts de la ciutat on es podien visualitzar clarament els diferents problemes exposats.

La visita va finalitzar amb el compromís de treballar les diferents administracions implicades i els veïns, de manera conjunta, amb l'objectiu de tenir una ciutat lliure d'amiant.

Reunió amb la Comissió de l'Amiant de l'Associació de Veïns/es   Reunió amb la Comissió de l'Amiant de l'Associació de Veïns/es   Reunió amb la Comissió de l'Amiant de l'Associació de Veïns/es

Publicat el 14.07.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^