Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Comiat de curs del Programa de Formació i Inserció 2016-2017

Ahir dilluns va tenir lloc l'acte de cloenda del Programa de Formació i Inserció (PFI) en el perfil professional d'Auxiliar de Comerç i Atenció al Públic per a aquest curs 2016-2017. La cloenda es va dur a terme a la Biblioteca Vicente Aleixandre, i va comptar amb la presència de l'alcaldessa, Eva Menor, que va dirigir unes paraules a les persones assistents; el tinent d'alcaldessa de l’Àrea d'Acompanyament a les Persones i regidor d'Educació, Ivan Sanz; representants del professorat del curs, l'alumnat participant i alguns familiars.

El PFI d'Auxiliar de Comerç i Atenció al Públic consta de 1.008 hores, de les quals 180 h són de pràctiques, i s'estructura en mòduls: de formació general, en els quals s'imparteixen competències instrumentals bàsiques, i de formació professional, que inclouen pràctiques en empreses. El curs també inclou accions de seguiment i orientació a l'alumnat. Enguany, els i les alumnes han participat, a més, en diferents actuacions comunitàries, com ara la Cavalcada de Reis, la Fira de les Professions o la botiga solidària L'Olivera.

L'Ajuntament desenvolupa polítiques educatives complexes, amb l'objectiu de respondre a les necessitats del jovent que ha experimentat dificultats en el sistema educatiu. Es treballa per garantir el dret a l'educació i a l’èxit educatiu i, en aquest cas, també per garantir segones i terceres oportunitats. Els PFI van adreçat a joves no ocupats entre 16 i 21 anys que han deixat els estudis obligatoris sense obtenir la titulació i que no participen en cap acció formativa. L'objectiu principal és proporcionar a aquests joves la formació bàsica i professional, que els comporti l'aprenentatge d'un ofici, que els permeti millorar les seves perspectives de futur.

L'alcaldessa, Eva Menor, i el tinent d'alcaldessa quart, Ivan Sanz, durant l'acte  Una de les alumnes va parlar en representació dels seus companys

Publicat el 04.07.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^