Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Comença a funcionar la I Llançadora d'Ocupació de Badia, per a la qual encara queden places lliures
La I llançadora d'ocupació de Badia, en marxa.
La I Llançadora d'Ocupació de Badia del Vallés ha començat a funcionar aquesta setmana amb 11 participants (6 homes i 5 dones), amb edats compreses entre els 24 i els 55 anys, que acudeixen al programa per a reactivar i optimitzar la seva cerca de treball amb noves tècniques i eines, d'acord al nou mercat laboral: global, canviant i més tecnològic.

Encara queden places lliures per a participar en aquest programa d'orientació laboral, de caràcter voluntari i gratuït, que en altres zones del país ha aconseguit una mitjana d'inserció del 60%. Si t'interessa, encara et pots inscriure en la web www.lanzaderasdeempleo.es

La I Llançadora d'Ocupació de Badia del Vallés ha començat a funcionar amb un equip provisional d'11 participants (6 homes i 5 dones), amb edats compreses entre els 24 i els 55 anys, i amb diversos perfils formatius: sense estudis, ESO, Formació Professional i estudis universitaris.

Hi ha qui busca el seu primer treball i qui busca una nova oportunitat laboral després d'anys d'experiència en diferents sectors, com a logística, administració, disseny gràfic, construcció, comerç o farmàcia, entre altres.

Cultura col·laborativa

Manuel López Pulpón és el tècnic de la Fundació Santa María la Real que ha realitzat el procés de selecció i l'encarregat de gestionar la llançadora durant els pròxims cinc mesos. Explica que és un grup amb experiències molt variades, la labor de les quals és convertir-se en un equip i compartir un mateix objectiu: ajudar-se mútuament per a millorar les seves habilitats professionals, emprendre una cerca de treball més professional, proactiva i coordinada, per a comptar amb noves oportunitats.

“Volen millorar la seva ocupabilitat per a trobar treball per compte d'altri; encara que hi ha també qui es planteja l'opció de l'autoocupació o emprenedoria. Arriben il·lusionats per iniciar aquesta nova experiència, per descobrir una altra forma de cerca treball, diferent al que realitzaven abans, pel seu compte”, agrega Manuel.

Què faran en la llançadora?

A partir d'ara i durant els pròxims cinc mesos, es reuniran tres dies a la setmana i realitzaran diverses activitats per a optimitzar la seva cerca de treball: tallers d'autoconeixement i intel·ligència emocional per a aprendre a fer un pla de cerca de treball i enfocar el seu objectiu; actualització i modernització de currículums; simulacions d'entrevistes de treball i processos de selecció grupal. A més, aprendran noves tècniques de comunicació, màrqueting i marca personal; elaboraran un mapa d'ocupabilitat, realitzaran visites a empreses i organitzaran trobades amb reclutadors per a aconseguir la seva inserció laboral.

Encara queden places lliures

Persones en situació d'atur o desocupació que resideixin en Badia del Vallés i comarca, que estiguin interessats a participar en aquest programa d'orientació laboral, de caràcter voluntari i gratuït, estan encara a temps d'apuntar-se i reservar la seva plaça. Poden emplenar el formulari d'inscripció en la pàgina web del programa (http://lanzaderasdeempleo.es/formulario-de-inscripcion) o en el Servei d'Inserció Laboral i Ocupació, situat en el edifici El Molí (av. de la Costa Blava, s/n) , de 9 a 15 hores.

Publicat el 24.10.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Presentacio? del Mapa de l'Amiant a la ciutadania Presentacio? del Mapa de l'Amiant a la ciutadania
×  
Roda de premsa del Mapa de l'Amiant Roda de premsa del Mapa de l'Amiant
×  
Cicle d'activitats d'estiu Cicle d'activitats d'estiu
×  
Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès
×  
El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel
^