Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Suspeses la Festa Major i les activitats culturals d'abril, maig i juny organitzades per l'Ajuntament, pel coronavirus
Suspeses la Festa Major i les activitats culturals d'abril, maig i juny organitzades per l'Ajuntament, pel coronavirus
La crisi de la Covid-19 i l'estat d'alarma decretat pel govern central han imposat que totes les activitats culturals i esportives dels mesos d'abril, maig i juny, organitzades per l'Ajuntament, no es duran a terme, a menys que posteriorment s'indiqui el contrari, en funció de l'evolució de la malaltia. Així mateix, durant aquest període, queden prohibides totes aquelles activitats organitzades per entitats i associacions i ciutadania en general, sens perjudici que es puguin prendre altres mesures.

Algunes d'aquestes activitats podrien tenir lloc més endavant, sempre a l'espera de com evoluciona aquesta crisi i quines mesures es prenen des de les diferents administracions.

Accions i propostes culturals, als perfils culturals Fem Badia
En aquest sentit, també informem que l'agenda FEM Badia no es publicarà aquest trimestre, i que durant el temps de confinament, es publicaran a les xarxes socials accions i propostes culturals per gaudir des de casa. Si encara no ens seguiu, podeu fer-ho a Facebook (https://www.facebook.com/fembadia/), Twitter (https://twitter.com/FEM_Badia) i Instagram (https://www.instagram.com/fem_badia/).

Pel que fa a la cessió d'espais municipals, entitats i associacions poden seguir sol·licitant espais de forma telemàtica, amb vista al futur, però no se cedirà cap equipament municipal ni es podrà fer ús dels espais cedits, mentre es mantinguin les mesures decretades durant l'estat d'alarma i fins a nova indicació.

Publicat el 01.04.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès
×  
El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel
×  
Documental de la cadena de TV ARTE sobre l'amiant Documental de la cadena de TV ARTE sobre l'amiant
×  
Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès
^